Laryngodent  
<< Vissza a főoldalra
   
 
Korszerű berendezések
Tapasztalja meg a különbséget!
Bal elválasztó
Barátságos környezet
Korszerű berendezések
Bal elválasztó
Válassza az egészséget!
Barátságos környezet
Bal elválasztó
Bal elválasztó
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
  PipaHeine LED ML4 fejlámpa

 A létező legkorszerűbb, legmagasabb fényerővel (50 000 Lux) rendelkező fejlámpa. Fokozatmentesen állítható, fókuszálható fényintenzitás, melynek segítségével elkerülhető a vizsgált beteg látásának károsodása.
Technikai háttér 3
Közép elválasztó
  PipaTympanometer

 A tympanometria a középfülgyulladások korszerű diagnosztikájában, ill. a gyermekkori halláscsökkenések esetén kimagasló jelentőségű. A dobüregi nyomásmérő készülék (tympanometer) alkalmas a dobüreg, ill. a fülkürt funkciók vizsgálatára. Segítségével fájdalommentesen állapítható meg a dobhártya mögötti (dobüregi) levegőhiány ill. a folyadékgyülem, melyek a halláscsökkenés okozói lehetnek.
Technikai háttér 1
Közép elválasztó
  PipaVérzéscsillapítás bipoláris, nagyfrekvenciás elektrokauterrel

 Mi nem az általánosan elterjedt egyenáramú elektrokautert használjuk. Ez ugyanis a kezelni kívánt lágyrészhez érintve annak csak a felületét hevíti, ezért nem optimális folyamatos egyenletes vágásra ill. vérzéscsillapításra. A modern nagyfrekvenciás kauter nem felhevített, izzó véget alkalmaz, hanem elektronáramot, mely nem a felületen éget, hanem a célzott terület egészén folyamatosan és egyenletesen fejti ki hatását. Az orrvérzések ellátásában, amennyiben nem elégséges vagy nem lehetséges helyi edzőszeres nyálkahártya kezelés, elektrokauterizációra bipoláris nagyfrekvenciás készüléket használunk. Ez sokkal kíméletesebb a szövetekhez a hagyományos hőhatáson alapuló kauterizációval szemben.
Technikai háttér 2
Közép elválasztó
  PipaPurgonizer légtisztító

 A Purgonizer az ózont használó levegőfertőtlenítő készülékekkel szemben teljesen ártalmatlan az emberi szervezetre. A levegőben és a tárgyak felületein elhelyezkedő vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át elpusztítja, inaktiválja. A fogászati fúró és az ultrahangos depurátor (fogkő eltávolító) használata során aeroszol képződik, mely tartósan jelen van a rendelő légterében. Ezek az apró vízcseppecskék vírusokat, baktériumokat, gombákat képesek szállítani. A Purgonizer által képzett pozitív és negatív ionok a légtérbe jutva semlegesítik az ott előforduló mikroorganizmusokat. A Purgonizer cold plasma system ion klaszterek kibocsátásával a helyiség levegőjét és felületeit az emberi szervezetre ártalmatlan módon nagy hatékonysággal sterilizálja.
Technikai háttér 4
 
Az oldal tulajdonosa Laryngodent Team Kft.  Minden jog fenntartva!