Laryngodent  
<< Vissza a főoldalra
   
 
Korszerű berendezések
Tapasztalja meg a különbséget!
Bal elválasztó
Barátságos környezet
Korszerű berendezések
Bal elválasztó
Válassza az egészséget!
Barátságos környezet
Bal elválasztó
Bal elválasztó
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
  Üdvözlöm weboldalunkon!
 
Rendelő külső Dr. Tóth Zoltán fül-orr-gége szakorvos vagyok. 1988-ban fejeztem be a tanul- mányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően 20 évig a Kenézy Gyula Kórház-R.I. Fül-Orr-Gége Osztályán dolgoztam, közben 1992-ben szakvizsgáztam fül-orr-gégegyógyászat- ból. Saját elhatározásomból hagytam ott az állami egészségügyet, hogy az általam kezelt betegekre több időt tudjak fordítani. Észak-Kelet Magyarországon elsőként végeztem Debrecenben az allergiás betegek Rhinolight fényterápiás kezelését.
Közép elválasztó
Váróterem 1 2008-ban kezdtem fül-orr-gégészeti magánrendelésemet Hajdúböször- ményben. Címünk: Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 1/A. Rendelőnkben bármilyen életkorú gyermek és felnőtt beteg vizsgálatát és ellátását végezzük. A sikeres terápiának elengedhetetlen feltétele a korszerű diagnosztika és a több éves szakmai rutin. Jól felszerelt rendelőnk megfelel ezen elvárásoknak, így lehetőség nyílik a legpontosabb diagnózis felállításával a leghatékonyabb terápia elérésére. A sikeres terápia mellett számunkra az is fontos, hogy minél kevesebb pszichés és fizikai ártalom érje az általunk kezelt betegeket.
Közép elválasztó
Rendelőnkben lehetőség van tympanometriás vizsgálatra és nagyfrekvenciás elektrokauterizációs vérzéscsillapító kezelésre. (Bővebben a Technikai háttér című oldalunkon.) A tympanometer használatával még biztosabban eldönthető a "fület szúrjunk, vagy ne szúrjunk" kérdése. Amennyire lehetséges, mi a szúrásmentes megoldások hívei vagyunk. Ha fül-orr-gégészeti panasza van, forduljon hozzánk bizalommal!
Közép elválasztó

Leggyakoribb beavatkozások: politzerezés, hallójárat tisztítás, fülzsír eltávolítása, hallójáratgyulladás kezelése, dobüregi nyomásmérés, gyermekkori hallásvizsgálat, középfülgyulladás kezelése, fülzúgás kezelése, fejfájás kezelése, idegentest eltávolítás, gégetükrözés, onkológiai szűrés, orrvérzés csillapítása, nyelvfékmetszés.

Közép elválasztó
Hajdúböszörmény szívében lévő új rendelőnk modern, barátságos környezetet nyújt minden korosztály számára.
A parkolás ingyenes!
Váróterem 2
 
Az oldal tulajdonosa Laryngodent Team Kft.  Minden jog fenntartva!